Bestrijdingsmethodes

De Ongedierte Bestrijder hanteert verschillende manieren van behandelmethodes voor de bestrijding van houtworm, boktor en de bonte knaagkever. Hieronder worden de methodes beschreven, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij eventueel een vrijblijvende afspraak met u maken.

Impregneren:

houtworm spuiten

Deze methode is qua prijs kwaliteit de beste en de meest voorkomende behandeling bij bestrijding van houtworm en wordt dan ook voor vele jaren gegarandeerd.

Sproeikopmethode :

Voor ruimtes tussen vloeren en plafonds kunnen wij door middel van een sproeikopmethode ook een behandeling uitvoeren.

Injecteren:

Unieke methode: Bugbuster

Naast de standaardmethoden voor de bestrijding van houtworm en boktor maken wij gebruik van de nieuwste methode waarbij slechts een minimale beschadiging aan het houtwerk ontstaat. Hierdoor kunnen wij ook op zeer lastig toegankelijke plaatsen bestrijden, en in balklagen bij boktor en bonteknaagkever.

Er zijn slechts een paar kleine gaatjes nodig (die daarna weer met hout worden opgevuld) voor een effectieve bestrijding, dit in tegenstelling tot andere reguliere behandelingsmethoden waarbij altijd een plastic plug achterblijft.

Begassen:

Sinds 2009 in het in Nederland weer toegestaan om een woning te begassen (oftewel het vergassen van een woning). Door het begassen van uw woning wordt de houtvernielende houtworm definitief gedood. Er zitten verschillende voor- en nadelen aan het begassen van houtaantasters in plaats van het gebruik van de traditionele middelen. Wij maken graag een afspraak om te beoordelen of begassing ook een optie is.